Izbornik

Na analiticka-rjesenja.hr, dostupno sa https://www.analiticka-rjesenja.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici i pravilima privatnosti sadrži vrste informacija koje se prikupljaju i bilježe na analiticka-rjesenja.hr te kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova pravila i politika privatnosti primjenjuje se samo na naše online aktivnosti i važi za posjetitelje naše web stranice u vezi s informacijama koje dijele i/ili prikupljaju na analiticka-rjesenja.hr. Ova politika ne vrijedi za informacije prikupljene izvan mrežno ili putem kanala osim ove web stranice.

Suglasnost

Korištenjem naše web stranice, izražavate svoju suglasnost s našom politikom privatnosti i pristajete na njene uvjete.

Informacije koje prikupljamo

Osobne informacije koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih ih tražimo bit će vam jasno objašnjeni u trenutku kada vas zamolimo da dostavite svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate putem kontakt forme ili izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i/ili privitaka koje nam šaljete te bilo koje druge informacije koje odlučite pružiti.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 • Pružanje, rad i održavanje naše web stranice
 • Poboljšanje, personalizacija i proširenje naše web stranice
 • Razumijevanje i analiza načina na koji koristite našu web stranicu
 • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
 • Komunikacija s vama, izravno ili putem naših partnera, uključujući korisničku podršku, pružanje ažuriranja i drugih informacija vezanih za web stranicu te u marketinške i promotivne svrhe
 • Slanje e-pošte
 • Pronalaženje i sprječavanje prijevara

Datoteke dnevnika (Log)

analiticka-rjesenja.hr koristi standardnu proceduru upotrebe datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje prilikom posjeta web stranicama. Sve hosting tvrtke to rade kao dio usluga hostinga i analitike. Informacije prikupljene putem datoteka dnevnika uključuju IP adrese, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), vremensku oznaku posjeta, stranice s kojih dolazite i na koje izlazite te moguće broj klikova. Te informacije nisu povezane s bilo kojim osobno prepoznatljivim podacima. Svrha tih informacija je analiza trendova, upravljanje web stranicom, praćenje kretanja korisnika na web stranici te prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web-mjerači

Kao i svaka druga web stranica, analiticka-rjesenja.hr koristi "kolačiće" (cookies). Ti kolačići koriste se za pohranu informacija, uključujući preferencije posjetitelja i stranice koje je posjetitelj pristupio ili posjetio na web stranici. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Treće strane - politike privatnosti

Politika privatnosti analiticka-rjesenja.hr ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se posavjetujete s odgovarajućim politikama privatnosti tih trećih strana oglašivača za detaljnije informacije. To može uključivati njihove prakse i upute o tome kako se odjaviti iz određenih opcija.

Prava zaštite podataka prema GDPR-u

Želimo vam osigurati da u potpunosti poznajete sva svoja prava zaštite podataka. Svaki korisnik ima sljedeća prava:

 • Pravo na pristup - Imate pravo zatražiti kopije vaših osobnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti manju naknadu.
 • Pravo na ispravak - Imate pravo zatražiti ispravak bilo kojih podataka za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da dovršimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.
 • Pravo na brisanje - Imate pravo zatražiti brisanje vaših osobnih podataka pod određenim uvjetima.
 • Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo zatražiti ograničenje obrade vaših osobnih podataka pod određenim uvjetima.
 • Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka pod određenim uvjetima.
 • Pravo na prenosivost podataka - Imate pravo zatražiti prijenos podataka koje smo prikupili drugoj organizaciji ili izravno vama pod određenim uvjetima.

Ako želite iskoristiti neko od tih prava, molimo kontaktirajte nas. Imamo rok od mjesec dana da odgovorimo na vaš zahtjev.

Informacije o djeci

Jedan od naših prioriteta je zaštita djece prilikom korištenja interneta. Ohrabrujemo roditelje i skrbnike da prate i/ili sudjeluju u online aktivnostima te nadziru i usmjeravaju aktivnosti svoje djece na internetu.

analiticka-rjesenja.hr namjerno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dijete pružilo takve informacije na našoj web stranici, snažno vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve napore da promptno uklonimo takve informacije iz naših zapisa.

Promjene ove politike privatnosti

Možemo ažurirati našu politiku privatnosti s vremena na vrijeme. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu radi eventualnih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem nove politike privatnosti na ovoj stranici. Promjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili prijedloge u vezi s našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.